Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: V soboru odpoledne promluvím v Bruselu na konferenci, která se týká globálního paktu o migraci, o němž budou státy OSN jednat příští týden v pondělí a v úterý.

Aktualita

Radim Fiala: V soboru odpoledne promluvím v Bruselu na konferenci, která se týká globálního paktu o migraci, o němž budou státy OSN jednat příští týden v pondělí a v úterý.

Díky tlaku SPD nepodpořila nakonec tento dokument ani česká vláda, i když například předseda ČSSD Jan Hamáček ho hájil. Tento pakt je otevřenou výzvou pro masovou imigraci do Evropy. Akci pořádá Hnutí pro Evropu národů a svobody (MENF), což je uskupení vlasteneckých stran, jehož členem je i SPD.

Na setkání pronesou své projevy také předsedkyně Rassemblement National (bývalá Národní fronta) Marine Le Pen, předseda Vlámského zájmu Tom Van Grieken a předseda MENF a člen Vlámského zájmu Gerolf Annemans. Vystoupí zde i bývalý poradce americké prezidenta Donalda Trumpa Steve Bannon. Konference se nazývá: „Krizové zasedání: Zachraňte naši Evropu, zastavte sebevražedný pakt OSN!“ Tímto setkáním chceme vytvořit tlak, aby tento pakt odmítly i další státy. Už se těším na setkání s mými přáteli Marine, Tomem a Gerolfem, se kterými si vyměníme své zkušenosti. Věřím, že spojenými silami můžeme ubránit Evropu a naše země proti nepřátelské invazi. Budeme ale potřebovat i Vaši podporu ve volbách do Evropského parlamentu (budou 24. a 25. května 2019), milí přátelé!“

http://www.beschermonseuropa.org/index_en.php#programma

2018-12-09T00:40:15+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0