Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Dnes jsem v Bruselu na jednání s Marine Le Pen a dalšími kolegy s frakce ENF. Probíráme samozřejmě revoluci, která probíhá ve Francii a dnes začínají protesty i v Bruselu.

Aktualita

Radim Fiala: Dnes jsem v Bruselu na jednání s Marine Le Pen a dalšími kolegy s frakce ENF. Probíráme samozřejmě revoluci, která probíhá ve Francii a dnes začínají protesty i v Bruselu.

Lidé už mají dost prolhaného systému. Ždímají z nich daně a ty končí u lidí, kteří nikdy pracovat nebudou. Francouzi věřili v nápravu zvolením prezidenta Macrona. Teď už ví, že naletěli. Preference Marine Le Pen jdou prudce nahoru a Francouzům se snad konečně otevírají oči. Jednal jsem také s poradcem prezidenta Trumpa panem Bannonem. Dohodli jsme se na setkání v Praze. Na závěr musím říct, že zásadní zpestření mé pracovní cesty zajistily aerolinky, neboť můj kufr nedoletěl do Bruselu, ale cestuje stále po Evropě.

2018-12-09T00:47:03+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0