Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Evropský soud pro lidská práva (což je orgán Rady Evropy) rozhodl, že kritika zakladatele islámu Mohameda je podněcováním nenávisti, a proto tato kritika není chráněna svobodou projevu.

Aktualita

Radim Fiala: Evropský soud pro lidská práva (což je orgán Rady Evropy) rozhodl, že kritika zakladatele islámu Mohameda je podněcováním nenávisti, a proto tato kritika není chráněna svobodou projevu.

To je totálně šokující verdikt. Celé to vzniklo na základě toho, že jedna rakouská občanka zorganizovala třídílný seminář o islámu pro Institut svobodného vzdělávání, což je politická akademie napojená na FPÖ (Svobodná strana Rakouska), která je dnes součástí rakouské vládní koalice a která je naší spřátelenou stranou.

Poprask vyvolala její poznámka, že Mohamed byl pedofil, protože si vzal za manželku dívku Ajšu, když jí bylo jen šest nebo sedm let. 56 letý a šestiletá? Jak jinak to nazvat, než pedofilie? řekla. Jak jinak než pedofilie byste to nazvali vy? Podle mě byl Mohamed opravdu pedofil, i kdyby se Evropský soud pro lidská práva postavil na hlavu.“

https://cs.gatestoneinstitute.org/…/evropsky-soud-lidska-pr…

2018-12-10T10:50:25+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0