Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Moderní dějiny prezentované ve školách jsou de facto sovětskou verzí moderních dějin a proruským panslovanstvím je do jisté míry zasažena i výuka českého jazyka, resp. literatury (národní obrození).

Aktualita

Radim Fiala: Moderní dějiny prezentované ve školách jsou de facto sovětskou verzí moderních dějin a proruským panslovanstvím je do jisté míry zasažena i výuka českého jazyka, resp. literatury (národní obrození).

Trvající vliv sovětské propagandy a fakt, že Rusové ovládají moderní dějiny (Orwell: Kdo ovládá minulost, ovládá budoucnost. Kdo ovládá současnost, ovládá minulost.), tvoří základ pro současné ruské vlivové operace všeho druhu a tedy i hybridní strategie,“ píší analytici BIS v poznámce pod čarou ve zprávě o extremismu.

Tak to už je vážně jak za bolševika. Putinovi agenti už nejspíš zlanařili i Palackého, který podporoval spolupráci se středoevropskými Slovany, Rakouskem a Maďarskem (austroslavismus). To jsou mimochodem též státy, které dnes mají s Ruskem dobré vztahy. Putinovi agenti měli určitě pod palcem i Jungmanna, Kollára a další obrozence. No a každé malé dítě přece ví, že Prahu osvobodila v březnu 1939 prozápadní eurounijní armáda Wehrmachtu, nikoli Rudá armáda v květnu 1945. ???? Asi tak by měly vypadat nové učebnice podle „expertů“ ministerstva vnitra???

https://zpravy.idnes.cz/bis-skolstvi-dejepis-s…/domaci.aspx…

2018-12-12T10:18:49+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0