Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Dnes jsem v souladu s postojem hnutí SPD v Poslanecké sněmovně vyzval vládu, aby se nepřipojila jménem České republiky k paktu o uprchlících, který via facti zavádí celosvětové kvóty na přerozdělování imigrantů.

Aktualita

Radim Fiala: Dnes jsem v souladu s postojem hnutí SPD v Poslanecké sněmovně vyzval vládu, aby se nepřipojila jménem České republiky k paktu o uprchlících, který via facti zavádí celosvětové kvóty na přerozdělování imigrantů.

V návaznosti na Newyorskou deklaraci z roku 2016 byly připraveny dva Globální pakty OSN o migraci a mobilitě a druhý o uprchlících, který má být schvalován 17. 12. 2018 v New Yorku. Součástí tohoto paktu jsou ustanovení, která jsou v rozporu s usneseními Poslanecké sněmovny ČR, zejména pokud se jedná o přerozdělování uprchlíků a návratové politiky. SPD je toho názoru, že Česká republika by se k Newyorskému aktu neměla připojit, stejně, jako to udělaly Spojené státy a Maďarsko. Žádáme vládu, aby zaujala zdrženlivé stanovisko,“ řekl jsem na plénu. Co si myslíte Vy? Měla by Babišova vláda odmítnout globální kvóty na přerozdělování uprchlíků?

2018-12-13T15:12:07+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0