Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je pomalu horší než u nás za bolševika. Lidé musí ve Švédsku manifestačně hlasovat pro multikulturní „Národní frontu“ sluníčkářských stran.

Aktualita

Radim Fiala: To je pomalu horší než u nás za bolševika. Lidé musí ve Švédsku manifestačně hlasovat pro multikulturní „Národní frontu“ sluníčkářských stran.

Ve Švédsku má každá politická strana své vlastní volební lístky s jasně viditelným jménem strany a volič si vybere ze stojanu uvnitř volební místnosti volební lístek podle svého výběru. Výběr volebního lístku se uskutečňuje veřejně, a tak každý přítomný může sledovat, který volební lístek si volič vybral.

V důsledku toho se někteří voliči mohou cítit zastrašeni a zdráhají se dát veřejně najevo, že chtějí volit euroskeptické a proti-imigrační Švédské demokraty. Tak to máme další příklad té úžasné „západní liberální demokracie“ v praxi..“

https://cs.gatestoneinstitute.org/…/svedsko-protiimigracni-…

2018-12-14T18:15:29+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0