Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Hnutí SPD zůstává jedinou alternativou pro voliče, kteří si nepřejí současnou podobu Evropské unie a evropské integrace.

Aktualita

Radim Fiala: Hnutí SPD zůstává jedinou alternativou pro voliče, kteří si nepřejí současnou podobu Evropské unie a evropské integrace.

Bývalý předseda Svobodných Petr Mach totiž za ně kandidovat nebude. Ačkoli Mach má na řadu věcí odlišný pohled od SPD, pokud jde o EU, zastával konzistentní postoj hájící suverenitu ČR. Nyní jsou Svobodní víceméně jen anarchisticko-neomarxistickou sektou, která diskutuje, zda je lepší ekonom Rothbard či Randová, nebo zda podpoří homosexuální manželství a přijímání migrantů. Pokud jde o ODS, tak ta sama ústy svého předsedy poslaneckého klubu Stanjury říká, že je proevropská. ODS v minulosti podpořila extrémně centralistickou Lisabonskou smlouvu, která výrazně poškodila Českou republiku, ačkoli to bylo v rozporu s tehdejším usnesením ODS, že nepřipustí žádné další přenášení pravomocí ČR do Bruselu. ODS zradila jednou, zradí i dnes i zítra.

Hnutí SPD je JEDINÝM relevantním uskupením, které hájí suverenitu České republiky a které odmítá současnou podobu EU. Ladislav Jakl jednou řekl, že když jsou vězňové, kteří utíkají z koncentráku, měli by držet za jeden provaz bez ohledu na své politické postoje a své rozdílné názory. Pokud se chceme zachránit a utéct ze žaláře národů se jménem EU, měli bychom všichni táhnout za jeden provaz. SPD je jediným subjektem, který je relevantní a který nás chce dostat z bruselského žaláře národů.“

https://www.novinky.cz/…/492170-mach-se-vzdal-postu-lidra-s…

2018-12-17T13:08:15+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0