Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je vážně jak u blbečků na dvorečku. Předseda vlády České republiky Andrej Babiš v pondělí v rozhovoru pro Novinky.cz řekl, že je proti tomu, aby Česká republika podpořila globální pakt o uprchlících.

Aktualita

Radim Fiala: To je vážně jak u blbečků na dvorečku. Předseda vlády České republiky Andrej Babiš v pondělí v rozhovoru pro Novinky.cz řekl, že je proti tomu, aby Česká republika podpořila globální pakt o uprchlících.

Přesto ten samý den Česká republika tento pakt o uprchlících podpořila na Valném shromáždění OSN!!! Vláda Andreje Babiše zradila český národ. Proto hnutí SPD navrhne svolání mimořádné schůze Poslanecké sněmovny k vyvolání nedůvěry vládě Andreje Babiše.

Na Výboru pro evropské záležitosti Babiš na dotaz poslance SPD Lubomíra Volného odpověděl, že vláda bude mít „podobné stanovisko“ k paktu o uprchlících jako k paktu o migraci (máme to zdokumentované nahrávkou) – tedy negativní. Přitom naopak zase vláda Andreje Babiše 16. listopadu předložila Poslanecké sněmovně dokument 1691 (http://www.psp.cz/sqw/sd.sqw?cd=1691&o=8 ), kde oznamuje, že Česká republika pakt o uprchlících podpoří („ČR nemůže být kritizována za nedostatek solidarity s lidmi, kteří pomoc skutečně potřebují, protože ČR podporuje Globální kompakt OSN o uprchlících,“ píše se v dokumentu vlády).

Takže premiér Babiš se buď snaží ze sebe smýt vinu za příjetí paktu o uprchlících a dělá ze sebe hlupáka, že to „někdo“ přijal proti jeho vůli, nebo je nekompetentním hlupákem, který o problematice vůbec nic neví. U zrádcovské ČSSD, která dlouhodobě prosazuje multikulturalismus a masovou imigraci a u asistenta europoslance Pocheho, pana Petříčka, nás takové zrádné jednání proti zájmům České republiky vůbec nepřekvapuje. Celý zmatek buď dokládá, že Andrej Babiš je také zrádce jako ČSSD, nebo je hlupák, který se nechal sociálními demokraty obalamutit. Můžete si vybrat. Obojí je pro Českou republiku tristní.

Tento globální pakt o uprchlících de facto zavádí globální uprchlické kvóty. Ministr zahraničí Maďarska Peter Szijjarto, které pakt nepodpořilo, řekl, že kompakt otevírá zadní dvířka pro ty, kteří nemohou přijít dveřmi hlavními. Konkrétně zahrnuje „mechanismy pro účinnější, předvídatelnější a spravedlivější mezinárodní reakci na situace vyznačující se velkým množstvím uprchlíků“. „Nabízí mezinárodní rozšiřování podpory anebo aktivace opatření pro spravedlivější a předvídatelnější sdílení zátěže a odpovědnosti.“

Kompakt bude umožňovat i rozšířený přístup k přesídlení a dalším řešením v třetích zemích. Tento pakt navíc staví návratovou politiku pouze na bázi dobrovolných repatriací, a to i pro země původu uprchlíků. A, v neposlední řadě, tento kompakt má ambici usilovat o to, aby „reakce na pohyby uprchlíků po celou dobu zohledňovaly otázky genderu, věku a různorodosti“. Takže má v sobě i podobné věci, které obsahuje Istanbulská smlouva. Pokud jste si mysleli, že Andrej Babiš bojuje proti masové imigraci, tak snad vás uvedená fakta vyvedla z omylu. Kvůli tomu, že vláda Andreje Babiše podpořila globální pakt o uprchlících navrhujeme svolání mimořádné schůze k vyslovení nedůvěry vládě Andreje Babiše. Vláda Andreje Babiše zradila český národ.

https://www.novinky.cz/…/492311-osn-schvalila-globalni-pakt…

2018-12-18T17:46:40+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0