Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Zvrácená genderová teorie už pronikla i do našich škol

Aktualita

Radim Fiala: Zvrácená genderová teorie už pronikla i do našich škol

Chlapci v rámci výuky společenských věd na Gymnáziu v Blansku nosí sukně, aby ukázali, že “Jinej neznamená špatnej: I muži mají právo na sukni”.

Perverzní genderová teorie tvrdí, že rozdíly mezi mužem a ženou nejsou biologicky dané, ale jsou společenským konstruktem. Dle této teorie by muži měli kojit a rodit děti, a ženy by měly dělat třeba hasiče a záchranáře v extrémních podmínkách.

Přitom je například jasné, že muž má větší sílu, čili z ohně může vytáhnout osoby s větší hmotností. Byla by to legrace, kdyby kvůli tomu v “pokrokových zemích”, jako je Švédsko, neumírali lidé v plamenech…

Všechny totalitní režimy se pokoušely znásilňovat děti. Uděláme vše pro to, abychom ubránili v naší společnosti NORMÁLNÍ a RACIONÁLNÍ standardy a aby se mohly děti vyvíjet bez takovéhoto ideologického neomarxistického nátlaku.

http://www.gymbk.cz/…/jinej_neznamena_spatnej_[1._rocnik_ak…

2019-01-03T12:14:16+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0