Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: V Paříži zažili zase „veselého Silvestra“. Co by to byl pařížský Silvestr bez zapálených aut? O silvestrovské noci jich bylo zapáleno 99.

Aktualita

Radim Fiala: V Paříži zažili zase „veselého Silvestra“. Co by to byl pařížský Silvestr bez zapálených aut? O silvestrovské noci jich bylo zapáleno 99.

Čtvrť Saint Denis je domovem ne méně než 400 tisíc ilegálních imigrantů. Z 1,5 milionu obyvatel předměstí je 600 000 muslimů ze severní Afriky nebo subsaharské Afriky a existuje tam nejméně 160 mešit.

Podle žurnalisty Andrew Malona je toto území ztraceno a již fakticky nepatří Francii. Dochází zde k otevřenému prodeji drog, jsou zde šáría soudy, ženy zde nosí burky, i když je to zakázané, a policie se bojí hlídkovat na ulicích.

Imigranti zapalují auta každoročně, ale nejznámějším byl rok 2005, kdy jich během tří týdnů zapálili osm tisíc. Nicméně prezident Macron signalizoval, že bude pokračovat v imigrační politice otevřených dveří. Řekl, že migrace je osudem Evropy.

Takoví šílenci jako Macron řídí Evropu. Součástí takového zdegenerovaného sluníčkářského a islamizovaného Západu být nechceme. To není Evropa, do které jsme se chtěli vrátit. Západní Evropa se dnes stává islámským Orientem. Musíme společně s Orbánem, Poláky a Slováky ubránit křesťanskou civilizaci aspoň ve střední Evropě. A držíme palce Marine Le Pen, aby se jí podařilo zachránit Francii. Držíme palce všem vlastencům Evropy. Nechceme, aby Česká republika sousedila s islámskými státy. A byla by škoda, abychom se báli vůbec vyjet do Německa, Anglie, Francie či Španělska podívat na památky…

https://www.infowars.com/99-vehicles-set-on-fire-in-migra…/…

2019-01-03T12:22:34+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0