Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Je směšné, jak se snaží hyper politicky korektní úřady v západní Evropě při každém teroristickém útoku operovat s variantou, podle které byl útočník jen duševně nemocný.

Aktualita

Radim Fiala: Je směšné, jak se snaží hyper politicky korektní úřady v západní Evropě při každém teroristickém útoku operovat s variantou, podle které byl útočník jen duševně nemocný.

Jako například při útoku v Manchesteru, kde muž (jehož národnost či náboženství se politicky korektně tají) pobodal několik lidí a prokazatelné přitom vykřikoval o Alláhovi (Alláhu akbar!).

Podle BBC byl onen muž zadržen na základě zákonů o duševním zdraví! Ne, to bohužel není vtip, ale smutná realita. Až ve druhém plánu policie hovoří o tom, že se další brutální akt příznivce islámu vyšetřuje také jako terorismus. Hlavním cílem je opět sdělit veřejnosti, že “TO” vlastně nemá nic společného s islámem.

Není to poprvé a bohužel ani naposledy, kdy média, policie i soudy ve Velké Británii, Německu, Švédsku či Belgii hrají s veřejností tuto nedůstojnou hru. Lidé ale nejsou hluší a slepí a nenechají se obelhávat donekonečna. Možná už při květnových volbách do Evropského parlamentu dají Evropané hlasitě vědět, co si o zhoubných ideologiích politické korektnosti a multikulturalismu myslí! Volte prosím SPD, abychom se těmito „psychicky narušenými“ islámskými teroristy nemuseli zabývat u nás.

https://www.novinky.cz/…/493253-utocnika-z-manchesteru-kter…

2019-01-03T19:03:17+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0