Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Článek Seznamzpráv o genderové výuce na gymnáziu je typickou ukázkou mediální manipulace. Vedení SPD není vytočeno a nejednalo se o nevinnou recesi.

Aktualita

Radim Fiala: Článek Seznamzpráv o genderové výuce na gymnáziu je typickou ukázkou mediální manipulace. Vedení SPD není vytočeno a nejednalo se o nevinnou recesi.

„Ukaž, že máš smysl pro humor a předsudky jsou ti jsou cizí,“ bylo heslo akce. Akce a škola dětem podprahově podsouvala, že je normální, aby muž chodil v sukni a že ten, kdo si to nemyslí, trpí předsudky. Sama škola na svých veřejně přístupných stránkách uvádí, že se jedná o tematiku takzvaného genderu.

Genderová teorie vychází z neomarxistické ideologie a tvrdí, že pohlaví je vlastně sociální konstrukt a že biologické rozdíly mezi mužem a ženou nehrají roli. My naprosto zásadně odmítáme ideologizaci českých škol. Odmítáme, aby se tam dětem podprahově vnucovala zvrácená teorie genderu, která vychází z neomarxistické ideologie. Vládu marxismu-leninismu ve školách jsme již zažili a nechceme něco takového zažívat v nové podobě, tedy ve formě genderu a neomarxismu.

Pokud jde o zveřejnění fotografie studentů, tak ta byla a je zveřejněna na veřejně přístupných stránkách Gymnázia Blansko. Fotografii jsme zveřejnili ve veřejném zájmu, abychom upozornili veřejnost a rodiče na to, jaké ideologické neomarxistické podprahové propagandě jsou jejich děti vystavovány. Fotografii jsme zveřejnili jen proto, abychom dokázali naše tvrzení, protože mnoho lidí by těžko mohlo uvěřit tomu, že se něco takového vůbec mohlo stát ve škole. Hnutí SPD podnikne veškeré možné legální kroky, aby zabránilo tomu, aby se na školách šířila neomarxistická ideologie a indoktrinace dětí.

Jsme si vědomi toho, že existuje snaha kriminalizovat ty, kteří protestují proti neomarxistické a multikulturní indoktrinaci ve společnosti a ve školách. Proto očekáváme, že i v našem případě zde bude snaha kriminalizovat nás za to, že se snažíme prezentovat názory a postoje hájící tradiční hodnoty.

https://www.seznamzpravy.cz/…/cervnova-recese-vytaci-vedeni…

2019-01-04T13:27:03+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0