Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Pošpinění prezidenta Zemana nevyšlo, tleskám pane Vyskočile!

Aktualita

Radek Rozvoral: Pošpinění prezidenta Zemana nevyšlo, tleskám pane Vyskočile!

Za každou cenu pošpinit prezidenta republiky Miloše Zemana, to jsou praktiky některých dobře sponzorovaných novinářů. Ani milion korun od „lepšolidí“ na to však nestačil.

Nedávno o těchto praktikách informoval v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz herec Ivan Vyskočil a to v souvislosti s jeho oceněním na Pražském hradě dne 28. října 2018. 

Z vyjádření pana Vyskočila: „Když se rozneslo, že mi pan prezident chce udělit vyznamenání za zásluhy v oblasti kultury, byly mi ze strany novinářů kladeny hlavně dotazy, zdali to odmítnu. Vždyť přece řada mých kolegů by to odmítla! Byly to takzvané návodné dotazy. A když jsem říkal, že ne a že si naopak vyznamenání velmi cením, byl mi veřejně, přes noviny, nabídnut milion korun, když to na Hradě před kamerami odmítnu. Vlastně chtěli, abych veřejně potupil cenu a tím i pana prezidenta.“ Tento útok byl veden skrytou a zákeřnou formu s cílem dehonestace pana prezidenta Zemana. Herec Ivan Vyskočil tuto informaci uzavírá vyjádřením: „Ocenění mé práce panem prezidentem si nesmírně vážím a jsem na něj hrdý! 28. říjen 2018 na Hradě, upřímné a milé blahopřání od pana prezidenta patří k mým nejhezčím zážitkům v životě.“ A v závěru rozhovoru položil nám všem otázku, na kterou si vlastně i sám odpověděl: „Copak někdo může jen tak nabídnout milion za zostuzení ceny a tím i prezidenta? Na to přece musí mít ten člověk, co mi to veřejně nabídnul, jistě ještě nějaké další sponzory!“ Jenom k dokreslení celé kauzy, na které pasuje staré české přísloví: „Potrefená husa nejvíc kejhá.“ Přes Forum 24 reagoval na toto Vyskočilovo prohlášení Josef Kudláček, v minulosti vydavatel novin Český deník, který zmiňovaný milion korun Ivanu Vyskočilovi nabídl.

Výsledky jakýchkoli demokratických voleb by měli voliči a to i ti, kteří prohráli respektovat. Naneštěstí ale existuje řada „lepšolidí“, kteří podnikají neustále útoky nejen na osobu pana prezidenta, ale i na některé další demokraticky zvolené politiky. Základnu těchto „lepšolidí“ tvoří většinou akademici a umělci z „pražské kavárny“, kteří jsou podporováni některými novináři. Mají velké sebevědomí a myslí si o sobě, že jsou nejchytřejší ze všech a nejlépe vědí, jakým směrem by měla Česká republika směrovat svou politiku. Někteří z nich vzešli z ústavů Akademie věd České republiky, takže je tu provázanost na Jiřího Drahoše, kterého chtěli mít jako prezidenta. On by však byl ve funkci prezidenta pouhou figurkou, která je řízena zvenčí.

Tito lidé jsou podporováni neziskovou organizací Open Society Foundation (OSF) amerického finančníka maďarského původu George Sorose a dalšími vlivnými finančníky a jim patřícími neziskovkami. Aktivně podporují politiku Angely Merkelové a Emmanuela Macrona a to především v přílivu muslimských imigrantů do Evropy a potažmo i do naší republiky. K těmto vyvoleným se nejen názorově přiklání i Mladí sociální demokraté. Ti mají sídlo v Praze a jsou personální základnou ČSSD. V nedávné minulosti byli jejími členy např. pan Poche, současní ministři za ČSSD Petříček a Maláčová.

Z takto získaných finančních prostředků vedou „lepšolidé“ cílené kampaně a to prostřednictvím různých médií a zpravodajských pořadů (viz i veřejnoprávní Česká televize) s cílem prosazení svých zájmů. I přes to, anebo právě proto, že se zaštiťují liberální demokracií, jsou schopni všeho a demokracii v žádném případě nerespektují. Různými cestami a formami se totiž snaží přes kdejaké menšiny a neziskovky demokracii, což je vláda většiny, nerespektovat.

Naše hnutí SPD podpořilo v prezidentských volbách Miloše Zemana a vyzvala k tomu i všechny své příznivce a sympatizanty a to vzhledem k tomu, že jeho názory se ze všech možných kandidátů nejvíce přibližují programu SPD. I díky těmto hlasům Miloš Zeman vyhrál a bude zastávat roli prezidenta ještě čtyři roky, což je pro naše občany dobrá zpráva. Přejeme mu do nového roku 2019 zdraví, štěstí a mnoho sil v jeho konání v roli prezidenta České republiky.

2019-01-07T09:08:07+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0