Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tohle je další ukázka toho, k čemu vedou šílené ideologie genderu a politické korektnosti, které se spolu snoubí v kampani #MeToo.

Aktualita

Radim Fiala: Tohle je další ukázka toho, k čemu vedou šílené ideologie genderu a politické korektnosti, které se spolu snoubí v kampani #MeToo.

„Už žádné obědy s kolegyněmi. Nesedejte si vedle nich v letadle. Rezervujte hotelové pokoje na různých patrech. Vyvarujte se individuálních jednání. Muži po celé Wall Street přijímají kontroverzní strategie pro éru #MeToo,“ uvádí agentura Bloomberg.

Na základě rozhovorů s více než 30 vedoucími pracovníky právnických firem, investičních společností či bank agentura Bloomberg prý zjistila, že jsou tito lidé hnutím #MeToo vyděšeni. Muži po celých Spojených státech v práci kontrolují své chování, aby nebyli náhodou osočeni ze sexuálního obtěžování.

Touto šílenou politickou korektností budou nakonec postiženy i ženy. Muži se s nimi raději nebudou bavit, nepozvou je na skleničku. Bude pomalu trestné navázat jakýkoli vztah se ženou.

To je výsledek zrůdné politiky genderu, která povede k segregaci pohlaví, osamělosti, atomizaci společnosti, frustraci a smutku mužů i žen…

Takové „západní“ výdobytky tady nechceme. Zatímco imigranti pomalu beztrestně mnohdy hromadně znásilňují a někdy i vraždí ženy a dívky, slušní muži budou pomalu trestně stíháni za to, když ženu pozvou na rande nebo když ji řeknou, že jí to sluší…

https://echo24.cz/…/pravidla-metoo-na-wall-street-vyhnete-s…

2019-01-07T14:05:08+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0