Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Výborný projev politika Švédských demokratů, jak se díky politice multikulturalismu, masové migraci, politické korektnosti a neomarxismu z kdysi vzkvétajícího Švédska stala rozvrácená země.

Aktualita

Radim Fiala: Výborný projev politika Švédských demokratů, jak se díky politice multikulturalismu, masové migraci, politické korektnosti a neomarxismu z kdysi vzkvétajícího Švédska stala rozvrácená země.

Drogy, kriminalita, sexuální útoky na ženy, zapalování aut, terorismus, no-go zóny… Švédové se stávají menšinou ve vlastní zemi.

Hnutí SPD udělá vše pro to, aby Česká republika nedopadla jako Švédsko. ODS říká, že “patříme na západ”. Na takovýto islamizovaný sluníčkářský “západ” patřit nechceme.

České země byly vždy ve střední Evropě a zde také zůstanou. S dalšími zeměmi, jako jsou Maďarsko, Slovensko, Rakousko, Polsko, Chorvatsko či dnes i Itálie, musíme zajistit, aby si naše země zachovaly evropský neislámský charakter založený na hodnotách křesťanské civilizace.
https://www.facebook.com/stredoevropan.cz/videos/470375820157914/

2019-01-08T15:03:33+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0