Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Spojené státy americké snížily diplomatický status zástupců EU z pozice zástupců státu na status reprezentantů mezinárodní organizace.

Aktualita

Radim Fiala: Spojené státy americké snížily diplomatický status zástupců EU z pozice zástupců státu na status reprezentantů mezinárodní organizace.

Ambasador EU měl v USA status reprezentanta samostatné země od roku 2016.

Toto rozhodnutí administrativy Donalda Trumpa vítáme a ponížení Evropské unie nás těší. Evropská unie totiž není státem, i když by si to Brusel a centralističtí politici typu Merkelové a Macrona přáli a dělají pro to vše možné i nemožné.

Je možné, že prezident Trump vidí nárůst podpory vlasteneckých stran a hnutí napříč Evropu a rostoucí odpor občanů evropských států k Evropské unii a očekává rozpad Evropské unie. Je to studená sprcha pro všechny budovatele “světlých eurounijních zítřků”.

Uděláme vše pro to, aby si Brusel neuzurpoval pravomoci národních států v zahraniční politice a vše pro to, aby se suverénní rozhodování o naší zemi vrátilo zpět do rukou českých občanů. Rovněž uděláme vše pro to, abychom si jako suverénní stát vyjednali co nejlepší obchodní, politické a smluvní vztahy se státy po celém světě. Podporujeme politiku všech azimutů a navazování kooperace s takovými státy, u nichž se taková spolupráce ukáže jako prospěšná pro Českou republiku.

https://www.novinky.cz/…/493801-americane-v-tichosti-ponizi…

2019-01-08T15:11:32+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0