Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Italský parlament schválil nový přísný imigrační a bezpečnostní zákon, který zjednoduší deportaci migrantů, kteří se dopouštějí zločinů, a umožní zbavit odsouzené za terorismus italského občanství.

Aktualita

Radim Fiala: Italský parlament schválil nový přísný imigrační a bezpečnostní zákon, který zjednoduší deportaci migrantů, kteří se dopouštějí zločinů, a umožní zbavit odsouzené za terorismus italského občanství.

Vítáme tento úspěch našeho přítele, ministra vnitra Mattea Salviniho z Ligy, který je s námi v hnutí Evropa národů a svobody (MENF).

Je vidět, že v případě Salviniho či Hofera a Stracheho z FPÖ nejde o žádné extremisty, ale o politiky, kteří přináší reálná pozitivní řešení pro občany. Tito politici vstoupili do vlády a žádná katastrofa, kterou předpovídali sluníčkáři, se nekoná. Naopak tito politici reálně řeší problémy lidí. Když se dostaneme do vlády, budeme se jimi inspirovat.

Nyní předkládáme zákony, které mají zakázat islámské zahalování na veřejnosti a zakázat propagaci nenávistné a netolerantní islámské ideologie. Uvidíme, zda pan premiér Babiš myslí svůj ústně proklamovaný boj proti nelegální migraci vážně a podpoří naše návrhy. Lze o tom docela pochybovat, protože Babišova vláda podpořila globální pakt o uprchlících, který via facti zavádí globální uprchlické kvóty. Kvůli tomuto bodu žádáme mimořádnou schůzi Poslanecké sněmovny.

https://cs.gatestoneinstitute.org/…/italie-prijima-tvrdy-im…

2019-01-09T16:01:28+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0