Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Pro hnutí SPD je velmi pozitivní zpráva, že patří k politickým subjektům, které mají nejpevnější základnu voličů.

Aktualita

Radim Fiala: Pro hnutí SPD je velmi pozitivní zpráva, že patří k politickým subjektům, které mají nejpevnější základnu voličů.

Za přesvědčené příznivce SPD se označilo 27 procent sympatizantů SPD. Dokonce při započtení respondentů, kteří se stranou souhlasí většinou, má nejpevnější voličské jádro ze všech právě SPD (80 procent sympatizantů se silnou vazbou).

Věrnost a pevnost našich postojů našich voličů nás velmi těší. Pro nás to signalizuje to, že přinášíme realistický program pro řešení problémů českých občanů. Současně to pro nás ale znamená velký závazek do budoucna. Milí příznivci a voliči, děkujeme Vám za podporu a věříme, že Vaši důvěru nezklameme. Též uděláme vše pro to, abychom přesvědčili i další spoluobčany.

Nechceme tu mít teroristické útoky a nesdílíme názor islámu, že ženy jsou podřadné bytosti. Odmítáme zvrácenou genderovou ideologii a neomarxismus. Prosazujeme přímou demokracii, práva českých občanů a možnost odvolání politiků občany, obranu národních zájmů, obhajobu tradičních hodnot a národní suverenity i sociální spravedlnost.

Přátelé, podporujte nás prosím a společně naši zemi ubráníme proti invazi imigrantů, islamizaci a sluníčkářským šílenostem. Společně se nám podaří, aby naše země byla opět prosperující a svobodná a aby se nám tu všem v bezpečí dobře žilo.

2019-01-10T20:56:26+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0