Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tohle je opravdu otřesné! Afghánský žadatel o azyl v Německu pobodal těhotnou ženu a zavraždil její dítě.

Aktualita

Radim Fiala: Tohle je opravdu otřesné! Afghánský žadatel o azyl v Německu pobodal těhotnou ženu a zavraždil její dítě.

To už je skutečně neuvěřitelná bestialita. Člověk už nemá slov…

Kolik lidí bude muset být ještě zavražděných, znásilněných, zmlácených a okradených, aby se zastavilo imigrační sluníčkářské multikulturní šílenství, které zachvátilo Evropu?

Odpovědnost nesou všichni ti, kteří tvrdí, že masová imigrace z civilizačně nám nepřátelských oblastí je prospěšná, i ti, kteří tvrdí, že islám je náboženství míru. Tady vidíme, jak se muslimové chovají k ženám. Následují jenom příklad svého největšího vzoru, proroka Mohameda.

Hnutí SPD udělá maximum pro to, abyste nemuseli bát ve své vlastní zemi vyjít na ulici. Budeme ale potřebovat vaši pomoc, přátelé. Když nás podpoříte, tak naši krásnou zemi ubráníme a budeme zde žít v bezpečí, míru a prosperitě.

http://tn.nova.cz/…/muz-v-nemecku-pri-hadce-pobodal-tehotno…

2019-01-14T10:55:44+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0