Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Další šokující případ „multikulturního obohacení“. Nejčtenější rakouský deník Kronen Zeitung upozornil na případ uškrcené šestnáctileté dívky.

Aktualita

Radim Fiala: Další šokující případ „multikulturního obohacení“. Nejčtenější rakouský deník Kronen Zeitung upozornil na případ uškrcené šestnáctileté dívky.

Její tělo bylo nalezeno v neděli ráno v jednom z parků ve Vídni. Hlavním podezřelým je její o tři roky starší přítel, který do Rakouska přišel před čtyřmi lety údajně ze Sýrie. Deník dále uvádí, že loni v říjnu bylo proti tomuto migrantovi zahájeno řízení s cílem odebrat mu nárok na azyl. Je šokující, že rodiče dívky více nesledovali, s kým jejich dcera chodí. A šokující je, že i po tak dlouhé době nebyl z Rakouska vyhoštěn. Mohl se tím zachránit lidský život.

Znovu opakuji, kolik mrtvých, znásilněných, napadených a okradených lidí bude potřeba, aby se ukončilo toto multikulturní sluníčkářské šílenství? Pokud někdo žádá o azyl, má žádat v první bezpečné zemi. To je v případě Sýrie například Jordánsko, Izrael či Sýrie. Nikoli evropské země. Již z definice mezinárodních dohod lidé z těchto zemí nemají žádný nárok na to, aby tu žádali o azyl!

Též si uvědomme, že tito lidé se pohybují nedaleko od našich hranic a je známo, že nelegální imigranti se pohybují i přes naše území. Hrozba se týká i nás. Podpořte nás prosím a nepřipustíme, aby se v naší zemi děly taková zvěrstva jako na západ od našich hranic. Musíme chránit naše hranice!

https://www.krone.at/1843056…

2019-01-15T10:55:28+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0