Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ukazuje se, že Evropská unie není schopna, ani nechce bránit vnější hranice EU a Schengenského prostoru proti nelegální imigraci.

Aktualita

Radim Fiala: Ukazuje se, že Evropská unie není schopna, ani nechce bránit vnější hranice EU a Schengenského prostoru proti nelegální imigraci.

Většinu opatření, která EU přijala k řešení nelegální migrace, vůbec neplní. Pouze na papíře zůstávají uprchlická střediska v EU i v severní Africe stejně jako zvýšení počtu unijních pohraničníků…

Částečně to může být neschopností byrokracie Evropské unie. Pravděpodobnější je ale domněnka, že je toto (ne)konání záměrné, protože v dokumentech Evropské unie se hovoří o imigraci jako o něčem pozitivním a orgány Evropské unie masovou imigraci do Evropské unie prosazují. Evropská unie je ovládána nemarxistickou a multikulturalistickou ideologií. Tyto ideologie prosazují zájmy příslušníků cizích civilizací na úkor příslušníků původní civilizace evropské.

Když vnější hranice Evropská unie bránit nechce, je potřeba, abychom si své vlastní hranice bránili sami. Nejde už ale jen o imigranty přicházející nyní. Na území států Evropské unie v tuto chvíli žije mnoho milionů lidí imigrantského a muslimského původu, kteří mohou být bezpečnostním ohrožením i pro nás. Nepřítel totiž není již jen před branami, ale je i za branami. Abychom zabránili šíření migrantské povodně, musíme postavit svou vlastní hráz. Stavět hráz po povodni je pozdě.

https://www.idnes.cz/…/eu-migrace-frontex-balkan-afrika-dip…

2019-01-15T22:06:49+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0