Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je od Karla Schwarzenberga nehorázná drzost, že právě on hovoří o tom, že český národ poklonkuje!

Aktualita

Radim Fiala: To je od Karla Schwarzenberga nehorázná drzost, že právě on hovoří o tom, že český národ poklonkuje!

Podle čestného předsedy TOP 09 Schwarzenberga jsme se jako český národ „rozhodli poklonkovat nejrůznějším mocipánům tohoto světa. Dnes už nemáme výmluvu okupace, ať už protektorátní německé či sovětské normalizační. Nyní jsme svobodný národ a naši představitelé to dělají zcela dobrovolně a z vlastní vůle. Očividně jsme od Mnichova ztratili veškerý cit pro čest našeho národa. Vím, že to někomu bude znít zastarale jako z minulých dob, ale právě o to bychom měli zpátky usilovat.“

Pokud tady někdo někomu poklonkoval, tak to byl Karel Schwarzenberg, který vytrvale poklonkuje Bruselu, Berlínu a Washingtonu. On prosadil jako tehdejší ministr zahraničí Topolánkovy vlády Lisabonskou smlouvu, která zakotvuje společnou migrančí politiku. Díky Schwarzenbergovi již nejsme svobodný národ. Je to on, kdo chce, abychom zůstali s Evropskou unií na věčné časy.

Byl to Schwarzenberg, kdo se zúčastnil jednání globalistů a mocipánů světa na setkání skupiny Bilderberg. Byl to on, kdo prosadil přání Američanů, abych Česká republika uznala samozvaný stát Kosovo.

„Já jsem vždy říkal, a na tom trvám, že to, co jsme v roce 45 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda, včetně prezidenta Beneše, ocitla v Haagu,“ řekl Schwarzenberg o Benešových dekretech. To není poklonkování Němcům?

A Schwarzenberg také před časem hovořil podobným jazykem jako přední český kolaborant Emanuel Moravec. „Kdybych se stal prezidentem, zajisté bych si uvědomil zásadní věc. Podíval bych se na světovou mapu a zjistil bych, kolik velkoměst na světě už má víc obyvatel než celá Česká republika. (…) My si musíme uvědomit, že naším nejdůležitějším spojencem bylo, je a bude Německo. Za svůj první úkol bych proto považoval co nejlepší vztahy s Německem,“ řekl Schwarzenberg v srpnu 2011.

Kde Schwarzenberg bere tu drzost, že si bere do úst český národ? On, který celou svou politickou kariéru prosazuje, abychom poklonkovali Evropské unii, Německu a Spojeným státům! Hnutí SPD udělá maximum pro to, abychom znovu byli svobodným národem. Budeme potřebovat vaši podporu, přátelé.

2019-01-17T16:15:27+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0