Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To už je vážně neuvěřitelné. Policie varuje, že existuje hrozba, že se lidé z vyklizené žižkovské Kliniky mohou nastěhovat do jiných neobydlených objektů.

Aktualita

Radim Fiala: To už je vážně neuvěřitelné. Policie varuje, že existuje hrozba, že se lidé z vyklizené žižkovské Kliniky mohou nastěhovat do jiných neobydlených objektů.

Neomarxisté z Kliniky to také nevyloučili.

Všechno toto je důsledkem toho, že stát razantně nezasáhl proti porušení zákona a Kliniku nevyklidil již dávno. Tím dal najevo, že vlastně porušování zákona trestat nebude. Vinu na tom nese bohužel i Andrej Babiš a další politici. „Projekt sociálního centra je dobrý, mně se to líbí, ta čtvrť je na to ideální,“ řekl Andrej Babiš v lednu 2015, tehdy ještě jako ministr financí, který měl povinnost chránit majetek nás všech!

S takovýmto babišovsko-klinikářským přístupem mohou příště obsadit nemovitost kohokoli z vás. Neobýváte svou chalupu a chatu přes zimu? Hop a nastěhují se vám tam anarchisté, bezdomovci či squatteři. Soused Kliniky Stanislav Jánský dokonce varoval, že v Klinice mohli být údajně i ilegální imigranti.

Jakou Klinika nabízela „službu veřejnosti“, jsme se mohli přesvědčit po vyklizení Kliniky na fotografiích a videozáběrech: špína, hnus, nepořádek. Dokonce bylo zdokumentováno, že klinikáři chodili kálet na zahradu, která patří k objektu. To je opravdu hnus. To si nemohli pořídit aspoň mobilní WC Toi Toi? Toto má být služba veřejnosti? To je akorát tak na šíření nějaké epidemie.

Když nás podpoříte a budeme ve vládě, budeme hájit práva občanů i státu proti kriminálním živlům, které nezákonně obsazují a zabírají cizí majetek. Jen mějme na paměti, že těmto lidem vyjadřoval svou podporu i pan Babiš, Piráti, sociální demokraté či zelení…

https://www.lidovky.cz/…/nechcete-mit-ve-svem-dome-kliniku-…

2019-01-19T13:16:35+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0