Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je vážně šílené. Česko čelí aktuálně 13 mezinárodním arbitrážím, z toho pět souvisí s investicemi do fotovoltaických elektráren. Další tři souvisí s podnikatelem v cestovním ruchu Václavem Fischerem.

Aktualita

Radim Fiala: To je vážně šílené. Česko čelí aktuálně 13 mezinárodním arbitrážím, z toho pět souvisí s investicemi do fotovoltaických elektráren. Další tři souvisí s podnikatelem v cestovním ruchu Václavem Fischerem.

Souhrnná výše všech žalovaných nároků přesahuje 34 miliard korun. Vyplývá to z údajů ministerstva financí. Kdyby existovala hmotná odpovědnost politiků za jejich rozhodnutí, kterou navrhuje hnutí SPD, každý by si dal velký pozor, jakou smlouvu a s kým podepíše!

Arbitráže jsou většinou výsledkem smluv o ochraně investic z počátku 90. let. Tyto smlouvy byly většinou pro ČR nevýhodné. Proč ještě nejsou vypovězeny?

Znovu opakuji, že platí, že pokud by existovala hmotná odpovědnost politiků, každý z nich si rozmyslí, jakou smlouvu podepíše či pro jakou smlouvu bude v parlamentu hlasovat! Když podpoříte hnutí SPD, tak prosadíme, aby se již takto nemohl rozkrádat majetek nás všech. Všechny tyto průšvihy našich potentátů totiž nakonec zaplatí daňoví poplatníci ze svých daní.

https://echo24.cz/…/cesko-celi-13-mezinarodnim-arbitrazim-z…

2019-01-22T11:02:03+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0