Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tak to je vážně neuvěřitelné. Stát vyhodí 60 milionů korun na podporu morálního hazardu a nelegální migrace.

Aktualita

Radim Fiala: Tak to je vážně neuvěřitelné. Stát vyhodí 60 milionů korun na podporu morálního hazardu a nelegální migrace.

Hodnotu ve výši 1 500 eur – 4000 eur začne stát poskytovat obyvatelům z Asie, Ruska a Afriky, kteří obdrželi od České republiky doplňkovou ochranu nebo jejich žádost o pobyt nebyla dosud vyřízena či byli z ČR vyhoštěni, ale stále jsou na území. Podmínkou je, aby dobrovolně opustili ČR a nevraceli se do Evropské unie. Peníze jsou určeny na „reintegraci“ v zemi původu. Stát jim kromě toho zajistí přepravu i zdravotní péči. Takových lidí má být nejméně 400.

Součástí výzvy je, že podporu mají obdržet i státní příslušníci třetích zemí, kteří se nacházejí v členském státě EU a „nesplňují podmínky pro vstup nebo pobyt na území členského státu, včetně těch státních příslušníků třetích zemí, jejichž vyhoštění bylo odloženo v souladu s článkem 9 a čl. 14 odst. 1 směrnice 2008/115/ES.“

„Cílem je podpořit dobrovolný návrat u těch cizinců, kteří nesplňují podmínky k pobytu na území, případně je zde předpoklad nebo může nastat situace, že tyto podmínky splňovat přestanou,“ doplnila mluvčí ministerstva vnitra.

Takže budeme finančně podporovat ilegální imigranty? Tato výzva znamená vzkaz pro migranty: „Milí nelegální migranti, přijďte k nám. Nejenom, že vás nepotrestáme, ale dostanete i finanční odměnu.“

Pokud se u nás někdo nachází nelegálně, měl by být dle našeho názoru zadržen, internován a poté vyhoštěn. Pokud by se nechtěl identifikovat a prozradit místo původu, byl by internován v podmínkách podobných vazbě do té doby, než by prozradil svou zemi původu, jejímž je občanem. Nelegální imigrace se nemá vyplácet a nemá se podporovat. Musíme dát hned jasně najevo, že s ilegálními migranty nebudeme jednat v rukavičkách a že nelegální překročení našich hranic je trestný čin. Trestná činnost se nesmí vyplácet a státem proplácet!

http://www.ceska-justice.cz/…/cr-zacne-vyplacet-cizincum-…/…

2019-01-23T14:03:12+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0