Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je nehorázná drzost! Nebýt EU bylo by Česko pro Putina bezmocnou plevou ve větru, řekl komisař Evropské unie Günther Oettinger.

Aktualita

Radim Fiala: To je nehorázná drzost! Nebýt EU bylo by Česko pro Putina bezmocnou plevou ve větru, řekl komisař Evropské unie Günther Oettinger.

Oettinger podle webu listu Reutlinger General-Anzeiger varoval Evropu před návratem k systému „národních států“, což je podle něho sen amerického prezidenta Donalda Trumpa i jeho ruského protějška Putina.

Podle eurokomisaře, který chce evropský superstát, by měla také vzniknout společná evropská armáda, a policie, která by se „stala evropskou FBI“.

Slova Oettingera připomínají poznámku francouzského prezidenta Chiraca, že země střední Evropy „propásly příležitost mlčet“. Podle Němci a Francouzi ovládané Evropské unie bychom měli držet hubu a krok. To pěkně děkujeme! Pod „ochranou Říše“ jsme byli již za Protektorátu Čechy a Morava a být znovu v takovém postavením nechceme! Chceme být suverénním národním státem!

Už víme, na co chtějí mocipáni z Bruselu, Berlína a Paříže evropskou policii a armádu. Aby mohli potentáni z Bruselu potlačit odpor národních států, jako jsou Maďarako či my. Europolicie by se jim mohla hodit k tomu, aby potlačili protesty občanů v národních státech – třeba ve Francii a v Katalánsku.

Ukazuje se, že Evropská unie je novým totalitním projektem na ovládnutí Evropy. Je to Čtvrtá říše. V takové Čtvrté říši být nechceme a čím dříve tento novodobý žalář národů i občanů zanikne, tím lépe. Euroelity už nemají co nabídnout, jen straší Putinem…

https://www.idnes.cz/…/nemecko-cesko-eu-putin-rusko-oetting…

2019-01-24T10:19:46+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0