Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je opravdu nehoráznost. Předák sudetských Němců Bernd Posselt si nevidí do úst a označil evropské vlastence za nacisty.

„Když se podíváte do Francie, znám paní Le Pen, ona zastupuje francouzský nacismus, já ji znám z Evropského parlamentu, pan Melanchon na levici je zase stalinista a oba dva jsou podporováni Kremlem. Myslím si, že jdou zde síly, které chtějí zničit Evropu a my musíme být hodně otevření,“ řekl Posselt dle tlumočení ČT.

Jak si vůbec může dovolit něco takového říci? Marine Le Penová varuje stejně jako my před totalitní Evropskou unií a před islamizací své země. Naopak islám se podle našeho názoru v řadě bodů shoduje s nacismem.

Navíc Posseltův Sudetoněmecký landsmanšaft má nacistické kořeny. Zakladateli landsmanšaftu jsou například nacisté a bývalí členové NSDAP Walter Becher, Walter Brand či Siegfried Zoglmann a další.

Vzpomeňme jen, že na srazy Sudetoněmeckého lansdsmanšaftu jezdí předáci KDU-ČSL jako Daniel Herman a Pavel Bělobrádek i Jan Čižinský či tehdejší poslanci TOP 09 Marek Ženíšek a Daniel Korte. Podle Schwarzenberga měl stanout Beneš kvůli dekretům před mezinárodním soudem a odsun Němců byl podle něj vyhnáním. Předseda ODS Petr Fiala je dávným kamarádem Posselta, znají se z Panevropské unie.

Takže, pane Posselte a pane Kalousku, kdo je tady doopravdy nacista?

2019-01-25T18:10:36+02:00