Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tak to je vážně vtipné. Euro „po dvacet let přináší prosperitu a ochranu našim občanům.

Aktualita

Radim Fiala: Tak to je vážně vtipné. Euro „po dvacet let přináší prosperitu a ochranu našim občanům.

Stalo se symbolem jednoty, svrchovanosti a stability,“ prohlásil na Nový rok šéf Evropské komise Jean-Claude Juncker. To se ale poněkud neslučuje s nedávným prohlášením prezidenta Evropské centrální banky Maria Draghiho, že ekonomika eurozóny je slabší, než se očekávalo, a stále potřebuje „významnou“ podporu Evropské centrální banky.

Draghi dle ČTK řekl, že stav ekonomiky eurozóny je neuspokojivý a ve střednědobém horizontu je stále zapotřebí značného množství stimulů měnové politiky.

Díky Bohu, že nemáme euro a že nejsme pasažéry na Euro-Titatiniku. Rozpad eurozóny lze předpokládat, jak uvedl ekonom Otmar Issing. Musíme se na to připravit. Je zde šance, že Česká republika a střední Evropa bude oázou bezpečí s stability v požáru islamizace a ekonomické krize, který zachvátí západní Evropu.

Pokud chcete, aby v naše země byla bezpečná, svobodná a aby prosperovala, podpořte nás prosím ve volbách do Evropského parlamentu.

https://www.e15.cz/…/eurozona-stale-potrebuje-nasi-podporu-…

2019-01-27T13:46:52+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0