Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je naprosto nehorázné. Italský soud chce kriminalizovat našeho přítele a spojence Mattea Salviniho za to, že bojuje proti nelegální imigraci!

Aktualita

Radim Fiala: To je naprosto nehorázné. Italský soud chce kriminalizovat našeho přítele a spojence Mattea Salviniho za to, že bojuje proti nelegální imigraci!

Soud zamítl předchozí doporučení prokurátorů ministra obvinění zprostit.

„Hrozí mi tři až patnáct let vězení za to, že jsem bránil uprchlíkům v nelegálnímu vstupu do Itálie. Nemám slov. Tážu se italského lidu: Mám být nadále ministrem vykonávajícím svá práva a povinnosti, nebo mám požádat ten či onen soud, aby rozhodl o imigrační politice?“ napsal Salvini na Twitteru.

My našemu příteli Matteovi vyjadřujeme jednoznačnou podporu. Teď oznámil, že připravuje zákaz vstupu do italských výsostných vod pro humanitární lodě, které zachraňují migranty u libyjských břehů. Tvrdí, že tyto lodě podporují nezákonnou migraci, napsala agentura AFP. Má naprostou pravdu a jsme rádi, že má odvahu bránit zájmy občanů proti nepřizpůsobivým migrantům, i když mu kvůli tomu hrozí stíhání.

To je „spravedlnost“ podle neomarxistů a sluníčkářů. Ti, kteří bojují proti nelegální imigraci, trvají na dodržování práva a hájí zájmy občanů svého státu, budou zavírání do vězení? Jsem rád, že Matteo je součástí našeho hnutí Evropa svobody a národů a že reálně problém imigrace. Věřím, že ve volbách do Evropského parlamentu společně uspějeme a podaří se nám ubránit naše země před imigranty a zbavit ji nadvlády bruselských byrokratů.

https://www.idnes.cz/…/italie-migrace-soud-ministr-vnitra-m…

2019-01-31T15:07:03+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0