Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Zaujaly mě dvě zprávy, které ukazují nekoncepčnost a neschopnost Babišovy vlády.

Aktualita

Radim Fiala: Zaujaly mě dvě zprávy, které ukazují nekoncepčnost a neschopnost Babišovy vlády.

Současná vláda Andreje Babiše vyplatila svým zaměstnancům na odměnách za půl roku existence kabinetu rekordních 463 milionů korun! To je o téměř 10 milionů víc, než kolik rozdal kabinet bývalého premiéra Bohuslava Sobotky v posledním půl roce svého vládnutí. https://www.irozhlas.cz/…/odmeny-vlada-ministerstvo-platy_1…

Paní ministryně financí Schillerová za Babišovo hnutí ANO v pátek zase říkala, že je potřeba šetřit, snížit počet státních zaměstnanců o deset procent a Babiš zase řekl, že bude potřeba zvýšit některé daně… Zvyšování daní je nehorázné!

Snížení státem placených zaměstnanců si Andrej Babiš vytkl za cíl už jako ministr financí Sobotkovy vlády. Počet se měl snížit až o třicet tisíc, cíl se však nepodařilo naplnit. Za posledních pět let se státní sektor rozrostl o 18 tisíc lidí, polovina z toho byla v roce 2017! Takže Babiš nabere tisíce nových lidí do státní správy, vyhodí za odměny skoro půl miliardy korun, a pak se rozhodne, že bude šetřit a zvyšovat daně?

Hnutí SPD samozřejmě podporuje snižování státní byrokracie, která například roste i kvůli nesmyslnému EET a kvůli nesmyslným směrnicím Bruselu i kvůli neschopnosti Babišovy vlády. Naprosto ale odmítáme zvyšování daní! Neschopnost Babišovy vlády nesmí ze své peněženky platit čeští občané! My naopak navrhujeme dlouhodobé snižování daní. Hlavně pro pracující rodiny s dětmi.

https://www.novinky.cz/…/496251-pocet-statnich-zamestnancu-…

2019-02-04T12:26:30+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0