Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: „Čestný“ předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg zase předvedl euroservilní poklonkování velmocem a eurovlezdobruselismus.

Aktualita

Radim Fiala: „Čestný“ předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg zase předvedl euroservilní poklonkování velmocem a eurovlezdobruselismus.

Češi jsou prý podle něj v EU „kazišukové“ jen proto, že neodkývou vše, co si přejí Merkelová a Juncker! A pak říká nesmysly typu, že kdybychom nebyli v EU, byli bychom na tom jako Bělorusko či Albánie…

„Když půjde Evropská unie dolů, tak my půjdeme tuplem. Náš nejvyšší zájem je, aby ta Evropská unie prospívala, protože jak jsme v posledních dnech viděli, náš prospěch na ní závisí,“ zdůraznil Schwarzenberg a uvedl příklad exportů, které po vstupu do EU rostly. „Kdybychom byli mimo, tak bychom na tom byli asi tak jako Albánie nebo Bělorusko, děkuju pěkně,“ přinesl Schwarzenberg na závěr obrázek toho, jak by se nám dařilo bez EU.

To všechno jsou jasné nesmysly. Do EU jsme vstoupili 1. května 2004. To jsme do té doby, když jsme nebyli členy EU, na to byli jako Albánie a Bělorusko? Bez EU se nám nežilo zas tak špatně. V Evropské unii nejsou například Švýcarsko, Island, Norsko, Monako, Andorra, San Marino, Lichtenštejnsko. Nevšiml jsem si, že by v těchto zemích byla životní úroveň jako v Bělorusku či Albánii…

Sluníčkářům, eurofilům a bruslekým kolaborantům už dochází argumenty, tak nás začínají strašit a začínají vyhrožovat! Současná Evropská unie je nereformovatelná. Prosíme vás o podporu ve volbách do Evropského parlamentu, aby se nám podařilo obnovit naši suverenitu a rozbít současnou Evropskou unii.

My nejsme izolacionisté. Chceme dobrovolnou spolupráci suverénních rovnoprávných zemí. Vzorem nám může být třeba Evropské sdružení volného obchodu (EFTA), jehož členy jsou Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko a Island. Tato organizace napomáhá obchodní spolupráci těchto zemí, ale neuzurpuje si jejich suverenitu. Byli jsme i před Bruselem, budeme i po něm!

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Kazisukove-vyjadril-se-Ka…

2019-02-06T11:33:09+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0