Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Obyvatelé bavorského Řezna, které je jenom zhruba hodinu cesty autem od českých hranic, zažili další „multikulturní obohacení“ muslimskými imigranty.

Aktualita

Radim Fiala: Obyvatelé bavorského Řezna, které je jenom zhruba hodinu cesty autem od českých hranic, zažili další „multikulturní obohacení“ muslimskými imigranty.

Dvojice afghánských žadatelů o azyl tam totiž mlátila v Řezně náhodné kolemjdoucí.

Jejich obětí se stal například 49letý muž, jehož imigranti zřídili tak, že skončil na pohotovosti v nemocnici. Jen připomeňme, že podobný případ se odehrál koncem loňského prosince v Ambergu, kdy tam čtyři žadatelé o azyl z Afghánistánu, Sýrie a Íránu ve věku 17 až 19 let zmlátili a zranili celkem 12 lidí. Své oběti si vybírali náhodně a stali se jimi děti i dospělí, muži i ženy.

Opět tu vidíme důsledky šílené imigrační politiky Angely Merkelové a Evropské unie. Bohužel na hranicích neexistují kontroly, tak si mohou imigranti a teroristé po Evropě cestovat, jak se jim zachce.

My jsme pro volný pohyb osob a bezvízový styk s evropskými zeměmi, ale s tím, že by na hranicích probíhala pasová kontrola, abychom věděli, kdo chce na naše území vstoupit a případně abychom nebezpečným osobám mohli ve vstupu zabránit či je rovnou zadržet. Současný Schengen je kvůli masové imigraci do Evropské unie neudržitelný.

Pokud nechcete, aby se to, co se děje na ulicích Německa a západní Evropy (no go zóny, teroristické útoky, znásilňování imigranty, napadání, krádeže, distribuce drog…) dělo i v České republice, podpořte prosím hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu.

https://www.novinky.cz/…/496557-dvojice-afghancu-mlatila-v-…

2019-02-06T13:36:25+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0