Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Telička nechce přijít o lukrativní příjmy z EU, ze zoufalství zakládá politické hnutí!

Aktualita

Radek Rozvoral: Telička nechce přijít o lukrativní příjmy z EU, ze zoufalství zakládá politické hnutí!

Europoslanci Pavel Telička a Petr Ježek, kteří se v roce 2014 dostali do Evropského parlamentu za hnutí ANO, se nechtějí vzdát nadstandardních platů a benefitů poskytovaných z peněz Evropské unie.

Když zjistili, že už o ně nikdo nestojí, volí různé cesty, jak se v orgánech EU udržet. Jednou z nich je založení nového politického hnutí HLAS.  

Pavel Telička v minulých volbách do Evropského parlamentu (EP) v roce 2014 byl lídrem za hnutí ANO a byl zodpovědný za sestavení kandidátky. Je logické, že byl na prvním místě a další jeho kolega Petr Ježek byl na kandidátce druhý, což jim zabezpečilo, že se stali europoslanci. Velmi rychle si zvykli na nadstandardní příjmy a další náhrady, které jim role europoslanců zajišťovala. Čas ale neúprosně běží, a oni si pomalu začali uvědomovat, že by o to vše mohli přijít. Když si zmapovali situaci na naší politické scéně, tak si uvědomili, že už o ně žádná z politických stran nemá zájem a tak začali hledat možné spojence, pomocí kterých by se opět dostali jako europoslanci do Bruselu. V současné době Telička dokonce zastává pozici místopředsedy EP.

Telička s Ježkem se svým „geniálním“ plánem založit nové politické hnutí uspěli až u právníka Aleše Nováka a sociologa Martina Převrátila. V tomto týdnu oznámili, že zakládají politické hnutí Hlas, které má být dle těchto představitelů proevropské, hájit principy liberální demokracie a prosazovat moderní ekonomiku. Začali se sbíráním podpisů nutných k zaregistrování hnutí Hlas na Ministerstvu vnitra ČR. Následně chtějí do 19. března předložit oficiální kandidátku pro volby do Evropského parlamentu, které proběhnou v České republice ve dnech 24. a 25. května 2019. Svoji podporu budou určitě očekávat od tzv. „lepšolidí“, o kterých jsem se již několikrát ve svých příspěvcích zmínil. Jsou to převážně ti, kteří jsou nakloněni přílivu imigrantů do naší republiky a mají neomarxistické a probruselské myšlení, které je velice nebezpečné pro svobodu a demokracii, jelikož jimi pohrdají.     

Naše hnutí SPD apeluje na všechny občany, voliče, kteří budou rozhodovat o tom, kdo se jako europoslanec dostane do Evropského parlamentu, aby tam hájil zájmy naší České republiky. Co lze očekávat od člověka, který ani nebyl loajální ke straně, která ho do významné pozice dostala a který veřejně v rozhovoru vysílaném v červnu minulého roku v Radiožurnálu řekl, že hnutí SPD vyvolává v zahraničí velký odpor. Ve zmiňovaném rozhovoru též uvedl: „Přijmout pár desítek uprchlíků by nám prospělo nejen v očích Evropy, ale i české společnosti jako takové.“  K tomu není co dodat. Nechceme mít v EP žádného Teličku, Ježka a jím podobné. Chceme mít v Evropském parlamentu vlastence, kteří budou mít na prvním místě občany České republiky.

2019-02-07T07:21:02+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0