Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Muslimové žijící v ČR pěkně vystrkují růžky.

Aktualita

Radim Fiala: Muslimové žijící v ČR pěkně vystrkují růžky.

Kandidát na šéfa pražské muslimské obce Leonid Kušnarenko chce u nás založit muslimskou politickou stranu, chce dosáhnout toho, aby v České republice získali muslimští duchovní právo oddávat či navštěvovat muslimy ve vězení i toho, aby obec mohla otevřít muslimské školy. To je pro nás naprosto nepřijatelné a islamizaci ČR odmítáme! Islám v naší krásné zemi nechceme. Stop islámu, stop terorismu!

Kušnarenko se nám snaží namluvit, že podporuje toleranci. Přitom on sám obhajoval imáma a bývalého šéfa Muslimské obce v Praze Sámera Shehadeha, který měl v mešitě nenávistná kázání a je stíhán za podporu islámského terorismu. „Samera znám a mám ho rád. Je to charakterní člověk, dobrý muslim,“ řekl Kušnarenko o Shehadehovi. Kušnarenko tedy potvrzuje, že „dobrý muslim“ podporuje islámský terorismus.

Shehadeh své podnikání převedl právě na právníka Kušnarenka. Ten tak dnes ovládá například 67 procent Shehadehovy firmy Alminbar, zbylou třetinu vlastní Miroslav Krakovič – konvertita, který byl v roce 2014 zvolen místopředsedou Muslimské obce v Praze.

„Firma Alminbar si pronajímala prostory modlitebny v Opletalově ulici v Praze a poskytovala je muslimské obci,“ říká zdroj MF DNES, vysoce postavený policista. Potvrzuje to i předseda Muslimských obcí v ČR Muneeb Alrawi.

Vůbec není pravda, že muslimská komunita je v ČR umírněná, jak tvrdí zpráva BIS. Vedení českých muslimů je napojeno na saudskoarabské wahhábisty, kteří propagují pravověrnou, tedy nenávistnou interpretaci islámu.

Připomeňme předáka muslimů Vladimíra Sáňku, který šířil extrémně islámskou salafistickou knihu Základy tauhídu. Předseda Ústředí muslimských obcí v České republice Muneeb Hassan Alrawi ve svém kázání v brněnské mešitě vysvětloval, že období mezi sedmi a devíti lety je nejlepší čas na vštěpování lásky k islámu i nenávisti ke všem, kteří neuznávají Alláha, a děti, které se nechtějí modlit, mají rodiče s láskou bít. Ředitel Muslimské unie České republiky Mohamed Abbas v debatě na TV Barrandov prohlásil, že právo šaría je „moudré“.

Exmuslim Lukáš Lhoťan ve své knize Islám a islamismus v ČR upozornil na to, že čeští muslimové a české mešity jsou financovány z wahhábistické extrémně islámské Saudské Arábie. V českých mešitách se šíří wahhábismus. Samer Shehadeh měl kázáni v pražské mešitě, ale působil i v brněnské a teplické mešitě. Při kázáních schvaloval teroristické útoky. A takhle bychom mohli dále pokračovat.

Nedivíme se tomu, že by vedení muslimů chtělo mít přístup do věznic. Víme, že věznice jsou místo, kde se často propaguje islámský terorismus a džihád. V muslimských školách by propagovalo právo šáría i džihád.

Hnutí SPD naprosto odmítá islamizaci České republiky. Ukazuje se, že islám je pro nás reálnou hrozbou. To samozřejmě nechápe předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček, který prohlásil, že „islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“ Tím Hamáček míní to, že islám trestá odpadnutí od víry i homosexualitu smrtí, ženy jsou v islámu podřadnými bytostmi a že nevěřící mohou být dle islámu a dle největšího vzoru muslimů, proroka Mohameda, libovolně zotročováni či vražděni? To je odporné, pane Hamáčku!

Volte prosím SPD a zabráníme tomu, aby Česká republika byla islamizována stejně jako státy západní Evropy. Islám v naší krásné zemi nechceme. Stop islámu, stop terorismu!

https://www.idnes.cz/…/rozstrel-muslimove-kuschnarenko-imam…

2019-02-07T16:53:28+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0