Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Pan premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš si snad z živnostníků i občanů České republiky dělá legraci.

Aktualita

Radim Fiala: Pan premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš si snad z živnostníků i občanů České republiky dělá legraci.

Několik let, co byl ministrem financí a co je premiérem, likviduje živnostníky prostřednictvím EET, zákazem kouření v restauracích a buzerujícími kontrolami, a najednou přichází s tím, že je potřeba živnostníky podpořit!

To je jako kdyby někdo svou manželku či přítelkyni několik let mlátil, byl ji soustavně nevěrný, a potom, když ho opustila, tak by za ní přišel s tím, že teď už bude hodný, už ji mlátit nebude a už ji nebude zahýbat. Asi tak je důvěryhodné Babišovo prohlášení, že je načase živnostníkům ulevit.

My jsme již od počátku navrhovali paušální daň pro živnostníky a jasně vystupovali proti EET. Premiér Babiš teď objevuje Ameriku a přichází s tím samým, co my říkáme už dávno. Druhou zásadní změnou, kterou prosazuje SPD pro podnikatele, musí být platba DPH ze skutečně zaplacených faktur. Tento náš návrh zákona nám však v minulém volebním období koalice hnutí ANO, ČSSD a KDU-ČSL zamítla. Budeme tento návrh nadále prosazovat.

Takže my budeme rádi, když se živnostníkům uleví. Ale je možné, že řada z nich si říká, že jim uleví, až Babiš nebude premiérem…

Je hezké, že říká, že jim chce ulevit, ale jeho prohlášení je opravdu tak důvěryhodné, jako když manžel, který dlouhá léta mlátil svou ženu, ji slibuje, že na ni bude hodný. Co myslíte? Je podle prohlášení premiéra Babiše důvěryhodné?

2019-02-08T09:49:23+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0