Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Vidíme další důsledek šílené politiky masové imigrace a multikulturalismu.

Aktualita

Radim Fiala: Vidíme další důsledek šílené politiky masové imigrace a multikulturalismu.

Čtyřiatřicetiletý Turek, který žádal v Rakousku o azyl, ubodal úředníka kuchyňským nožem, protože úředník mu odmítl vyplatit azylantské dávky, na které neměl nárok…

Imigrant přišel na sociální úřad a požadoval po řediteli Andreasovi G. (50), aby mu úřad začal vyplácet dávky pro žadatele o azyl. Muž ale na ně neměl nárok a odešel s nepořízenou. Zanedlouho se vrátil a šel přímo do kanceláře ředitele ve třetím patře najisto. Andrease G. několikrát bodl, muž na místě zemřel. Vrah byl zadržen, podle policie neprojevil žádnou lítost, vyšetřovatelé tvrdí, že to byla chladnokrevná vražda.

Šokující je, že tento Turek měl od roku 2009 zákaz pobytu v zemích Schengenu kvůli své rozsáhlé trestné činnosti. Nelegálně se vrátil do Rakouska a úřady s ním přesto, že uvedené informace měly, zahájily řízení o azyl!

Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval.

My podporujeme bezvízový styk, ale současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince. Uvědomme si, že potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali.

Připomínám také, že podporujeme zákaz zahalování na veřejnosti i zákaz propagace nenávistné muslimské ideologie. Podpořte prosím hnutí SPD ve volbách a nic takového se u nás stávat nebude.

https://www.novinky.cz/…/496746-zadatel-o-azyl-ubodal-v-rak…

2019-02-08T10:11:31+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0