Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Evropská unie opět selhává v řešení migrace. Migrační trasa přes Řecko do Evropy je navzdory dohodě mezi Evropskou unií a Tureckem opět problémem.

Aktualita

Radim Fiala: Evropská unie opět selhává v řešení migrace. Migrační trasa přes Řecko do Evropy je navzdory dohodě mezi Evropskou unií a Tureckem opět problémem.

Počet migrantů na této trase se loni v porovnání s rokem 2017 zvýšil o 22 procent, upozornil s odkazem na interní unijní statistiky německý list Welt am Sonntag s tím, že jde o 51 tisíc lidí.

Podezření, že na postupném nárůstu migrace z této strany má svůj podíl i sílící laxnost z turecké strany, posílil přímo prezident Reccep Tayyip Erdogan, který dal najevo, že země s dohodou spokojená není…

Tato dohoda byla od počátku šílenstvím. Platit výpalné vyděrači, který chce obnovit islámskou Osmanskou říši a imigraci považuje za součást džihádu, se dlouhodobě nevyplácí. Jediným skutečným řešením je ostraha hranic.

Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Uvědomme si, že potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že ve Francii. Německu a celé západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás.

Připomínám také, že SPD již podalo do Sněmovny zákony na zákaz islámského zahalování na veřejnosti i zákaz propagace nenávistné muslimské ideologie. Podpořte prosím hnutí SPD ve volbách a zabráníme nežádoucí imigraci.

https://www.novinky.cz/…/496945-migracni-dohoda-eu-turecko-…

2019-02-11T15:15:17+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0