Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Lidovecká europoslankyně Michaela Šojdrová v úterý oznámila, že má seznam syrských dětí z uprchlických táborů v Řecku, které by podle ní měla Česká republika přijmout.

Aktualita

Radim Fiala: Lidovecká europoslankyně Michaela Šojdrová v úterý oznámila, že má seznam syrských dětí z uprchlických táborů v Řecku, které by podle ní měla Česká republika přijmout.

Hnutí SPD to zásadně odmítá, protože v Sýrii mají vlastní zařízení pro takovéto děti a odmítáme tento faktický únos příslušníků cizího státu do naší země. Navíc sama Syrská arabská republika tuto věc odmítá. Celou kampaň vnímáme pouze jako propagandu Šojdrové a dalších neziskových organizací parazitujících na migraci a jako citové vydírání, které má otevřít dveře masové imigraci.

V naší zemi máme též dost vlastních sirotků a ti potřebují naši pomoc v první řadě. Ne, abychom propagandisticky přijímali cizí sirotky a naše sirotky se pořádaly veřejné sbírky. Máme též oficiální vyjádření ze syrské ambasády, které praví, že syrské právo neumožňuje adopci syrských sirotků do zahraničí. Ambasáda napsala, že správná cesta je pomoc na území Sýrie, protože tamní sirotci nejsou na prodej.

Též je potřeba připomenout, že válka v Sýrii již končí a je třeba, aby se migranti a uprchlíci vrátili zpátky do Sýrie, neboť jim již nehrozí bezprostřední ohrožení a bude potřeba každého občana Sýrie, aby pomohl obnovit svou zemi, kterou ve spolupráci s USA ničily islámští teroristé.

Pomáhat cizím lidem v nouzi můžeme, ale nejprve musíme zajistit potřeby našich občanů. Čeští občané jsou pro nás na prvním místě. A pokud máme pomáhat opravdovým uprchlíkům, tak v jejich zemi.

Celá záležitost je jen odporným citovým vydíráním ze strany Šojdrové, která si bere pro své multikulturní cíle ubohé syrské děti jako svá rukojmí.

https://www.novinky.cz/…/497139-sojdrova-babisovi-z-recka-p…

2019-02-12T14:32:37+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0