Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: „Chceme malý a levný stát, který nikoho neotravuje,“ prohlásil premiér a předseda hnutí Andrej Babiš na sjezdu hnutí ANO.

Aktualita

Radim Fiala: „Chceme malý a levný stát, který nikoho neotravuje,“ prohlásil premiér a předseda hnutí Andrej Babiš na sjezdu hnutí ANO.

Bohužel ve vládách, ve kterých je a byl, dělá pravý opak.

Nabírá byrokraty, který stojí státní rozpočet miliardy navíc a lidé z ministerstva financí buzerují podnikatele i občany. Pokud Babiš hovoří o tom, že EU nesmí ovládnout vítači a kývači, měl by konečně odpovědět, proč jeho vláda podpořila jménem České republiky Globální pakt o uprchlících či Marakéšskou deklaraci, která podporuje migraci z Afriky do Evropy. Babiš má plná ústa podpory podnikání, přitom zavádí další vlnu EET.

EET likviduje malé a střední české podnikatele a nahrává nadnárodním gigantům. Na malých obcích skončila řada obchodů a provozoven jako kadeřnictví, hospody a podobně. Nadnárodní korporace vyvádí z České republiky ročně 300 až 500 miliard korun, ale premiér Andrej Babiš se hojí na živnostnících, kteří se nemohou bránit. Na to, aby nabíral byrokraty, ale peníze má. Jenom v roce 2017 se státní správa navýšila o 18 tisíc zaměstnanců. To jsou další roční náklady v miliardách korun.

Celé EET a tažení proti živnostníkům nahrává globalizaci. Předsednictvo hnutí SPD zastává názor, že malí a střední podnikatelé jsou základním pilířem naší ekonomiky a potřebují výraznou podporu státu. EET touto podporou není. SPD přináší řešení ve formě paušální daně pro živnostníky podle výše jejich ročního obratu.

2019-02-18T20:26:38+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0