Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Průzkumy veřejného mínění bývají často zmanipulované.

Aktualita

Radim Fiala: Průzkumy veřejného mínění bývají často zmanipulované.

Typickou ukázkou je CVVM, která dávala Okamurovu hnutí v průzkumu týden před volbami v roce 2013 1,5 procenta, zatímco výsledek hnutí byl 6,88 procenta! Takže jen toto něco vypovídá o důvěryhodnosti CVVM… Sekli se více než o pět procent.

Nyní CVVM tvrdí, že SPD má preference 4,5 procenta. To je samozřejmě nesmysl. Podle lednového průzkumu SANEPu má SPD například 6,8 procenta, podle STEMu 7,7 procenta. CVVM nás dlouhodobě podsekává a chce nás poškodit. CVVM například přiřkla sociálním demokratům 11 procent. Vážně někdo věří, že tato zkrachovalá strana podporující masovou imigraci a islamizaci České republiky má takovouto podporu?

Ještě bych dodal, že vedoucí CVVM je Paulína Tabery, která je manželkou Erika Taberyho. Ten je šéfredaktorem Bakalova a dříve Schwarzenbergova Respektu. Navíc je známé, že Bakalova média na nás dlouhodobě útočí a současně fandí TOP 09. Není divu, když SPD jasně upozorňovala na Bakalovu lumpárnu s OKD i na další věci. Nepřímá vazba je i na sluníčkářskou ČSSD. Předseda Hamáček je ze Sobotkovy líhně, který je zase velkým kámošem Radka Pokorného, který pomohl Bakalovi s „vytěžením“ OKD.

Ruka ruku myje. Tyto vazby je dobré si uvědomit, když sledujeme, jaké „nezávislé“ průzkumy vznikají v CVVM… Sice se zaštiťují pravdou a láskou, ale jejich výsledkem je jen lež a nenávist….

2019-02-23T00:05:03+01:00

Aktuality

Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání

Pátek 16.02.2024|

16.2.2024 12:55 Radek Rozvoral: Jurečkův návrh reformy systému sociálních dávek nezabrání jeho zneužívání! Ministr Marian Jurečka z KDU-ČSL představil začátkem února návrh zákona, který upravuje systém vyplácení sociálních dávek. Konečné ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0