Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Už je to tady zase. Odporný důsledek šílené sluníčkářské imigrační politiky Mutti Merkel v praxi.

Aktualita

Radim Fiala: Už je to tady zase. Odporný důsledek šílené sluníčkářské imigrační politiky Mutti Merkel v praxi.

Dvě dívky byly v německém Pforzheimu brutálně sexuálně napadeny skupinou šesti imigrantů. Do skupiny patřili kromě 14letého Íránce i muži ve věku 19 až 31 let ze Sýrie a Afghánistánu.

Muslimští dívky obstoupili, hrubě jim nadávali a osahávali je. Dívkám se podařilo utéci, ale muži je začali nahánět jako lovnou zvěř. Dvakrát je dohnali, obstoupili a sexuálně napadali…

https://www.novinky.cz/…/498146-v-nemeckem-pforzheimu-sexua…

Když už se lidé proberou a uvědomí si, že toto je cesta do pekel? Kdy už sluníčkáři konečně přiznají známý fakt, že ženy a „nevěřící“ jsou v islámu podřadné bytosti?

Není divu, že Němci mají tyto problémy, když se kvůli pseudohumanitně nastavenému systému nedaří deportovat ilegální imigranty. Z loňských 57 tisíc plánovaných deportací žadatelů o azyl v Německu totiž více než každá druhá selhala, napsal list Bild am Sonntag s odkazem na oficiální statistiky. Úřady nebyly úspěšné ve 30 921 případech… Navíc Německo zastává politiku, že potřebuje 250 tisíc migrantů ročně! Čemu se pak diví?

Něco takového my u nás nepřipustíme! Volte prosím hnutí SPD a uchráníme naši zemi, naše občany, naše ženy, dívky a děti před tím, aby je sexuálně napadali, znásilňovali, okrádali a vraždili zdivočelí imigranti! Musíme si pomoci my sami. EU není řešením problému, ale jeho příčinou, protože nelegální imigraci ještě napomáhá. Přijďte prosím k volbám do Evropského parlamentu 24. a 25. května. Spolu se ubráníme.

https://www.novinky.cz/…/498168-kazda-druha-deportace-v-nem…

2019-02-25T12:10:34+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0