Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Evropská unie otevřeně přiznala, že stojí na straně George Sorose.

Aktualita

Radim Fiala: Evropská unie otevřeně přiznala, že stojí na straně George Sorose.

Šéf Evropské komise Juncker a další eurofanatici vyhrožují maďarskému premiérovi Viktoru Orbánovi, že jeho stranu Fidesz vyloučí z eurofanatické Evropské lidové strany. Dali Orbánovi nesplnitelné požadavky, že nesmí kritizovat Brusel a že Sorosova univerzita musí zůstat v Maďarsku…

„Viktor Orbán musí okamžitě a navždy ukončit kampaň své vlády proti Bruselu,“ řekl Junckerův pohrobek a kandidát na předsedu Evropské komise Manfred Weber. Maďarský premiér se musí podle něj také omluvit dalším členským stranám ELS a postarat se o to, aby v Budapešti zůstala Středoevropská univerzita, kterou založil finančník maďarského původu George Soros, který podporuje masovou imigraci, multikulturalismus a neomarxismus.

Otevřeně se potvrzuje napojení Evropské unie na miliardáře a průkopníka totalitního Nového světového řádu George Sorose. Fotit se s ním nechala i eurokomisařka za hnutí ANO Věra Jourová. Evropští lidovci, jejichž členy je KDU-ČSL i TOP 09 svým vyhrožováním ukazují totalitní podstatu své europartaje i Evropské unie. Na druhou stranu je pravda, že to, že Viktor Orbán mezi eurolidovci je něco podobného, jako když Václav Klaus mladší je v ODS či Jaroslav Foldyna je v ČSSD – tito politici se svými názory do těctho stran nepatří.

Sluníčkáři se už začínají bát úspěchu vlastenců v eurovolbách, protože vlastenecké strany budou moci udělat v Bruselu pořádné zemětřesení. Takže přátelé, přijďte k volbám do Evropského parlamentu 24. a 25. května, protože nyní jsou tyto volby opravdu rozhodující a nyní máme šanci otřást Bruselem.

Pokud nechcete, aby Vám vládli George Soros, Juncker, Merkelová či Macron, dejte prosím hlas hnutí SPD a společně s dalšími vlasteneckými stranami je pošleme, kam patří… Na politický hřbitov.

https://www.novinky.cz/…/499032-juncker-chce-vyrazit-orbanu…

2019-03-06T11:12:32+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0