Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Říká se ,,čeho je moc, toho je příliš“. V posledních dnech se moje jméno objevuje v různých lživých spekulacích.

Aktualita

Radim Fiala: Říká se ,,čeho je moc, toho je příliš“. V posledních dnech se moje jméno objevuje v různých lživých spekulacích.

Jde o samozřejmě o snahu poškodit především SPD v evropských volbách. SPD, stejně jako ostatní vlastenecké strany v Evropě, čelí dnes obrovské snaze politických protivníků o rozvrat, zastrašení lidí a poškození volebního výsledku. Dezinformace, lži a provokatéři patří k rejstříku těchto útoků. Protože ,,čeho je moc, toho je příliš“, tak autory a šiřitele lží čeká žaloba.

Příkladem pseudovlasteneckého webu je Aeronet, který se sice tváří, že je vlastenecký a alternativní, ve skutečnosti ale slouží globalistům, protože se snaží rozložit jedinou skutečnou opozici proti globalistům, sluníčkářům a neomarxistům. Vždy se musíme ptát cui bono, cui prodest, tedy komu ta věc slouží a komu je ku prospěchu. Lživé útoky na SPD slouží jen globalistům, neomarxistům a sluníčkářům.

Pokud nechcete, aby Vám vládli lidé jako Merkelová, Juncker, Macron či Soros, a chcete, aby naše země byla opět naše, podpořte prosím hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května. Společně se Salvinim, Le Penovou, Wildersem a dalšími vymeteme Brusel.

2019-03-06T14:19:33+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0