Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Orbán má pravdu, hrozba imigrace není zažehnána.

Aktualita

Radim Fiala: Orbán má pravdu, hrozba imigrace není zažehnána.

Maďarský premiér Viktor Orbán v rozhovoru pro Die Welt řekl, že migrační krize, od které uplynuly již čtyři roky, se v budoucnosti znovu zopakuje a ještě ve větším měřítku. Jen samotné arabské státy brzy převýší počtem obyvatel celou Evropu a to ještě ani není řeč o černé Africe, kde budou problémy i s pouhým uživením stále rostoucích populací.

„Dnes je rozhodnutí, zda umožnit milionům běženců další pohyb do Evropy, čistě v rukou turecké vlády. Pro případ, že by se tak stalo, jsme připraveni maďarské hranice bránit,“ řekl Orbán.

Má bohužel pravdu. A my na to musíme být připraveni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. A pokud Turecko zvedne stavidla, přijde další potopa. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás.

SPD již podalo do Sněmovny zákony na zákaz islámského zahalování na veřejnosti i zákaz propagace nenávistné muslimské ideologie. Podpořte prosím hnutí SPD ve volbách a nic takového se u nás stávat nebude. Společně s Mattem Salvinim, Marine Le Pen i Viktorem Orbánem a mnoha dalšími máme šanci výrazně zatřást Bruselem. Potřebujeme ale Vaši pomoc u voleb 24. a 25. května.

https://echo24.cz/…/orban-oznacil-sve-odpurce-v-eu-za-uzite…

2019-03-08T11:06:46+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0