Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Režisér Fero Fenič velmi ošklivě urazil prezidenta republiky Miloše Zemana i český národ.

Aktualita

Radim Fiala: Režisér Fero Fenič velmi ošklivě urazil prezidenta republiky Miloše Zemana i český národ.

Prokázal, jak sluníčkáři nenávidí obyčejné lidi, národy i demokracii. „Vzdělaný národ si nezvolí počůrávajícího se staříka,“ uvedl Fenič na adresu Čechů i Miloše Zemana.

My v hnutí SPD respektujeme demokracii a respektujeme přímo zvoleného prezidenta republiky Miloše Zemana, i když se s ním v některých věcech lišíme. Například v pohledu na euro, válku v Afghánistánu či NATO.

Zastánci Václava Havla se vždy mohou zbláznit z toho, když někdo napíše o zálibě Václava Havla v alkoholu, drogách a podobně. Sami se ale nestydí snížit k nejodpornějším útokům na našeho prezidenta i na náš národ.

Ostatně Fero Fenič není v takovémto arogantním postoji osamocen. Jiná sluníčkářská havlistka, Emma Smetana, zase před časem o Češích prohlásila, že to jsou burani. „České buranství ve smyslu vulgarity, šovinismu a celkové omezenosti a nezvědavosti na svět, to jsou věci, které špatně snáším,“ prohlásila otevřeně Emma v rozhovoru na Frekvenci 1.

https://www.blesk.cz/…/drsna-emma-smetana-cesi-jsou-omezeni…

Sluníčkáři mluví o pravdě a lásce, přitom ale šíří lež a nenávist. Pokud máte rádi český národ jako my a pokud nepohrdáte běžnými lidmi a demokracií, podpořte prosím hnutí SPD.

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Pocurany-nedustojny-Zeman…

2019-03-11T18:27:33+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0