Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Do Prahy přijela bývalá ministryně zahraničí Madelaine Albrightová,

Aktualita

Radim Fiala: Do Prahy přijela bývalá ministryně zahraničí Madelaine Albrightová,

někdy též přezdívaná jako „krvavá Madla“ či “balkánská řeznice”, která se mimo jiné proslavila „humanitárním bombardováním“ Srbska či spoluprací s válečným zločincem, šéfem kosovské teroristické armády UCK Hashimem Tacim. Ten se ji odvděčil a na zabíjení Srbů nebyla tratná. Po skončení války o Kosovo získala její firma Albright Group podíl v kosovském mobilním operátoru Ipko. Později tento podíl prodala slovinskému Telekomu.

Když se jí reportérka zeptala na to, zda stále podporuje sankce proti Iráku, když kvůli nim zemřelo půl milionu dětí a zda to stálo za to, odpověděla tato velká „humanistka“ a strážkyně humanitárního odkazu Václava Havla Madelaine Albrightová, že to stálo za to.

Není divu, že ji ocení vyznamenáním ministr zahraničí Tomáš Petříček za ČSSD. Za kolaborantskou ČSSD, která podporuje i ve svých oficiálních dokumentech multikulturalismus a Nový světový řád. A její předseda Hamáček chválí islám… Co na to říká Jarda Foldyna Jaroslav ?

Takže tato paní varuje ve své nové knize před fašismem. To je velice smutné, když za ní samotnou jsou statisíce mrtvých… Pravdoláskaři a Američané hovoří o pravdě, lásce, svobodě a demokracii, přitom šíří lež, nenávist, otroctví, totalitu…a smrt.

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Pro-Albrightovou-bylo-pul…

2019-03-12T09:09:43+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0