Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: EU se nás snaží uklidnit, že prý migrace již není hrozbou, že prý ročně přijede do EU jen 150 tisíc nelegálních imigrantů.

Aktualita

Radim Fiala: EU se nás snaží uklidnit, že prý migrace již není hrozbou, že prý ročně přijede do EU jen 150 tisíc nelegálních imigrantů.

Musíme si uvědomit, že ale západoevropské zrádné vlády přijímají stovky tisíc nepřizpůsobivých muslimských migrantů i legálně. Teď zde máme další zrůdnost, kterou předvedli čtyři imigranti. Společně bili těhotnou dívku a zasadili jí sedm bodných ran do nohou a boků!

Mladé ženě se ale díky Bohu podařilo utéci a její nenarozené dítě útok přežilo bez újmy. Soud čtveřici uložil tresty vězení v rozmezí od čtyř do pěti a půl roku. To je naprosto směšné! Nejvyšší trest dostal 16letý mladík, který s napadenou dívkou čekal dítě. Vzhledem k věku souzených německé úřady nezveřejnily jejich totožnost. Podle německých médií se jednalo o tři německé občany tureckého původu a jednoho občana Švédska původem z Iráku, který v Německu žije od roku 2013.

Musíme společně ubránit naši vlast, aby se něco podobného nedělo i u nás. První případy zde již byly, když například skupina muslimů nizozemského občanství v centru Prahy brutálně napadla muže nebo když byl otec dětí ve Znojmě podříznut Turkem s rakouským občanstvím. Přijďte prosím 24. a 25. května k volbám do Evropského parlamentu a společně s dalšími vlastenci z Evropy zastavíme islamizaci, imigraci a diktát EU!

https://www.tyden.cz/…/pokusil-se-zavrazdit-tehotnou-pritel…

2019-03-13T17:28:24+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0