Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Jednoznačně odsuzujeme masakr na předměstí novozélandského Christchurche Linwoodu.

Aktualita

Radim Fiala: Jednoznačně odsuzujeme masakr na předměstí novozélandského Christchurche Linwoodu.

Teroristických útoků a kriminálních činů ze strany muslimů je obrovské množství a akce bohužel vyvolává reakci. Tento teroristický útok i teroristické útoky muslimů, které jednoznačně převládají, jsou bohužel důkazem toho, že sen o multikulturní společnosti je nebezpečný a vražedný.

Islám, který propaguje svatou válku džihád, porobení nevěřících, nevěřící i ženy považuje za méněcenné bytosti, homosexualitu a odpad o víry trestá smrtí, je naprosto neslučitelný s našimi hodnotami. Sen o multikulturní civilizaci ústí v krvavý střet civilizací. My chceme zabránit tomu, aby se teroristické útoky a násilí děly v naší zemi, proto požaduje zákaz imigrace muslimů do naší země i zákaz nenávistné islámské ideologie. Tím zabráníme teroristickým útokům muslimů i těch, kteří na ně reagují.

2019-03-15T10:45:42+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0