Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je nehorázné. Turecký prezident Erdogan vyhrožuje Australanům a Novozélanďanům, že se vrátí z Turecka v rakvích!

Aktualita

Radim Fiala: To je nehorázné. Turecký prezident Erdogan vyhrožuje Australanům a Novozélanďanům, že se vrátí z Turecka v rakvích!

Reaguje tak na masakr v mešitě na Novém Zélandu. Prezident Miloš Zeman má pravdu, že Turecko je spojencem Islámského státu! Ideologicky i fakticky. O to děsivější je, že někteří čeští politici jako například lídr ODS v eurovolbách Jan Zahradil lobbuje za Turecko a jeho vstup do EU. My naprosto odsuzujeme, že Evropská unie ustupuje Turecku a že nejsou bráněny vnější hranice EU proti imigraci.

Erdogan podle televize ABC označil masakr v mešitách v novozélandském městě Christchurch, spáchaný australským extremistou, za součást spiknutí proti islámu a Turecku. „Vaši prarodiče sem přišli a vrátili se v rakvích. Bezpochyby vás pošleme domů jako vaše prarodiče,” vzkázal Erdogan Australanům a Novozélanďanům.

V této souvislosti bychom mohli tureckému prezidentovi připomenout, jak se vraceli domů Turci po té, co neúspěšně v 1683 obléhali Vídeň, při jejíž obraně se vyznamenal český šlechtic Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic…

Připomeňme, že lídr kandidátky ODS v eurovolbách Jan Zahradil dlouhodobě podporuje vstup Turecka do EU a dokonce popírá genocidu Arménů, kterou provedli Turci, když během let 1915 až 1918 vyvraždili zhruba 1,5 milionu Arménů. Zahradil šéfuje nadnárodní partaji ACRE (Aliance konzervativců a reformistů v Evropě), která udržuje přátelský kontakt s tureckou AKP prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana.

Prezident Erdogan spojil ve svých rukách velice třaskavou směs tureckého šovinismu s expanzivním islámem a aspiracemi na obnovení Osmanské říše. Navíc podle interní zprávy, kterou má k dispozici Welt am Sonntag, se Řecku podařilo vrátit Turecku v roce 2018 pouze jedno procento všech příchozích osob. „Dá se předpokládat, že ani v roce 2019 se nepodaří výrazně zvýšit míru repatriace,“ píše se ve zprávě. Místo toho, aby Řecko posílalo nově příchozí zpět do Turecka, tak mnoho migrantů posílá na řeckou pevninu. Výsledkem je „značná“ migrace do střední Evropy.

http://www.prvnizpravy.cz/…/smlouva-o-vraceni-migrantu-do-…/

Připomeňme, že imigrace, neboli hidžra, je jednou z forem džihádu a šíření islámské víry. To se bohužel tureckému prezidentovi daří. Naprosto odsuzujeme, že EU rezignovala na ochranu vnějších hranic EU před nelegální imigrací. Abychom zabránili šíření islámské záplavy, potřebují mít vlastní hráz na svých hranicích.

https://www.novinky.cz/…/500283-erdogan-pobouril-australii-…

2019-03-20T20:46:38+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0