Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: „Denně výhrůžky smrtí, rozstříhané oblečení, načůráno do bot a zapalovač jako dárek,“ popsala jedna učitelka, jaké jsou výsledky inkluze.

Aktualita

Radim Fiala: „Denně výhrůžky smrtí, rozstříhané oblečení, načůráno do bot a zapalovač jako dárek,“ popsala jedna učitelka, jaké jsou výsledky inkluze.

V praxi se ukazují důsledky šílené inkluze, kterou zavádí sluníčkářská neomarxistická ČSSD ve spolupráci s ANO Andreje Babiše. Pokud zvolíte hnutí SPD, tento šílený experiment okamžitě zruší! Tohle přece nemají děti, rodiče ani učitelé zapotřebí! Jedná se o cílený útok na školství a vzdělání a záměr, jak vytvořit z národa nevzdělané poslušné tupé ovce!

ČSSD a ANO zavedli nesmyslnou inkluzi a totálně ji nezvládli. Sociální inženýři z ČSSD dělají pokusy na českých dětech! Vhodných asistentů pro inkluzi je totiž málo a častokrát se kvůli nevoli dětí proměňují. „Asistentku ve třídě mé dcery museli vyměnit, protože s ní bylo dítě nespokojené a hodilo po ní židli,“ uvádí na příběhu Marek Tichý. Obdobné situace se dějí i na jiných školách. V jednom z případů se asistent měnil i pětkrát. Ať už kvůli tomu, že neseděl dítěti, nebo kvůli tomu, že jej neschválilo vedení školy.

Praxe ze světa ukazuje, že každý nárůst inkluze, tedy začleňování hůře vzdělavatelných dětí mezi ty běžné, snižuje úroveň vzdělání pro běžné žáky na straně jedné, a na straně druhé se těmto hůře vzdělavatelným dětem nedostane odborná péče jako je ve speciálních školách.

Kam to vede, to se stačí podívat do zahraničí – bohaté děti chodí do prestižních náročných škol a chudé děti z chudých rodin chodí do méně náročné státní školy. Z takových škol se postupně stávají v uvozovkách „sociální ústavy“, které pouze po část dne mají v péči děti pod záminkou nějaké kvalitní výuky, kterou však často nejsou přes veškerou snahu vyučujících schopné dětem dát, ve srovnání s elitními soukromými školami.

Děti s omezenou vzdělavatelností – tedy děti s duševními postiženími, by proto měli mít speciální výuku oddělenou od ostatních tak, aby se jim speciální pedagogové mohli individuálně a s maximální odbornou péčí věnovat, a co nejlépe je připravit na dospělý život. Tak jako sportovec první ligy nemůže trénovat s amatérem z okresního přeboru. Jejich tempo totiž nejde sladit. To je dané přírodou a nijak to neznamená, že ten či onen je hodnotnějším nebo lepším člověkem.

Vládou prosazovaná inkluze do škol, je tedy cestou do pekel. Nevydělají na tom ani běžní zdraví žáci, ani děti s postižením. A zoufalí jsou i učitelé, jelikož v současných podmínkách velmi obtížně zvládají zajistit odpovídající kvalitu výuky. Pokud zvolíte hnutí SPD, inkluzi okamžitě zruší! Tohle přece nemají děti, rodiče ani učitelé zapotřebí!

https://www.blesk.cz/…/inkluze-v-praxi-rev-jizvy-a-procuran…

2019-03-22T08:10:54+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0